Video Alianța PNL-UDMR a dat roade la Florești. Albert Zoltan este noul viceprimar al comunei

Alianța PNL-UDMR a dat roade la Florești. Albert Zoltan este noul viceprimar al comunei

Datorită înțelegerii celor două partide, noul viceprimar al comunei Florești este președintele UDMR Florești, Albert Zoltan.

Decizia a fost luată în urma unui vot secret într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Florești. Albert Zoltan a fost singura propunere a celor din consiliu, iar acesta a obținut 12 voturi „pentru”, 6 abțineri, iar un vot a fost împotrivă.

Liderul UDMR Florești a depus jurământul conform legii și le-a mulțumit consilierilor locali pentru încrederea acordată. Acesta a afirmat că își dorește un mandat cu cât mai multe succese.

Cele două formațiuni politice și-au anunțat oficial, în 11 septembrie, înțelegerea pentru a-l susține pe Pivariu la fotoliul de primar al Floreștiului. Astfel, UDMR nu a avut un candidat propriu la Primăria Florești.

„Mă bucur că UDMR mă consideră un candidat capabil și de încredere și că am reușit să ne unim cu toții în jurul unor idei de mare viitor, cum ar fi Spitalul Regional de Urgență și Centura Metropolitană, creșe, grădinițe, parcuri, spații de joacă, infrastructură”, declara în acel moment, noul primar al Floreștiului. 

Albert Zoltan a fost aproape și în trecut de această funcție, dar a pierdut alegerile de acum 4 ani, chiar în fața lui Bogdan Pivariu, cu 12 voturi la 7, în favoarea candidatului PNL. De profesie inginer, Zoltan a fost candidatul UDMR la Primăria Florești în anul 2016.

Comenteaza