Alin Tişe atacă presa de partid

Alin Tişe atacă presa de partid
Candidatul PNL la preşedinţia consiliului judeţean, senatorul Alin Tişe, s-a arătat extrem de deranjat de un ziar de campanie tipărit şi distribuit de PSD. În schimb, el pare că a încurcat campaniile electorale.

Sub titlul propriului slogan de campanie „Alături de oameni", social-democraţii clujeni au tipărit şi distribuit gratuit un ziar electoral în care sunt inventariate toate eşecurile înregistrate de administraţiile liberale care s-au succedat în ultimele cicluri electorale pe la conducerea municipiului şi judeţului, în vreme ce candidaţii proprii sau susţinuţi de PSD sunt, fireşte, preamăriţi. Tişe nu s-a arătat deranjat atât de mult de apariţia acestei publicaţii electorale, cât de asocierea candidatului independent la funcţia de primar al Clujului, Octavian Buzoianu, cu partidul care a redactat acest material de campanie.

„Octavian Buzoianu, candidatul travestit al PSD, văd că se asociază cu ziarul PSD. Domnul Buzoianu văd că e deranjat că e atacat el şi familia lui de unul dintre candidaţi, dar nu e deranjat de laudele pe care le primeşte în ziarul PSD şi nici de denigrările la care sunt supuşi cei din PNL. Îi cer public să spună dacă se dezice de acest ziar sau e şi el parte la această campanie mizerabilă", a spus Tişe. El a adăugat că liberalii au formulat deja plângeri penale împotriva autorilor materialului respectiv de campanie.

Buzoianu susţine că nu are de ce se dezice, deoarece nu cunoaşte conţinutul ziarului cu pricina. „Habar n-am ce scrie în acel ziar, nu l-am citit, aşa că n-am de ce să mă dezic. Dacă sunt laude, indiferent la adresa cui, de asemenea, n-am de ce să mă dezic. În privinţa denigrărilor, a manipulărilor, atenţie, a lucrurilor neadevărate, sunt total împotrivă. Eu sunt un om pozitiv, îmi plac lucrurile adevărate, sunt total împotriva neadevărurilor, eu sunt de formaţie reală", a declarat Buzoianu.

„Mizerabile sunt promisiunile neonorate ale liberalilor şi toate proiectele Clujului de care şi-au bătut joc. În ziarul acela sunt doar lucruri adevărate, luate din documente publice", a venit şi replica liderului PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Pe de altă parte, însă, Tişe pare să fi confundat campaniile electorale, încurcând alegerile locale cu unele parlamentare sau chiar cu precedente alegeri prezidenţiale. Altfel nu se poate explica faptul că, în locul unei fireşti confruntări electorale cu principalii săi adversari politici locali, Tişe a preferat să se războiască cu fostul premier Victor Ponta, căruia i-a pus în cârcă, printre altele, subfinanţarea autostrăzii Transilvania, blocarea proiectului Spitalului Regional de Urgenţă, nefinanţarea de la guvern a proiectelor Clujului de Capitală Europeană a Tineretului, respectiv de candidat pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, eşuarea proiectului privind reforma administraţiei, lipsa manualelor din şcoli sau ofensiva ANAF asupra IMM şi a micilor întreprinderi şi protejarea marilor evazionişti.

 

Comenteaza