Breaking news Alin Tișe, comunicat-manifest despre situația din PNL: "Atenție că rămâneți fără partid, voi, cei preocupați de Ciolaniadă!"

Alin Tișe, comunicat-manifest despre situația din PNL:  "Atenție că rămâneți fără partid, voi, cei preocupați de Ciolaniadă!"

Într-un comunicat de presă trimis ZIUA de CLUJ, președintele Consiliului Județean Cluj , susține că ultimele evenimente din partid l-au convins că o "diverse personaje, unele lipsite de valoare politică, (...) au confiscat partidul pe persoană fizică".

Iată comunicatul de presă al președintelui CJ Cluj, Alin Tișe:

"Asistam la Ciolaniada grețoasă în partid între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică.

Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică.

Constat ca oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul.

Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut, și nu din cauza măsurilor COVID-19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid. 

Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni, întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod.

Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politica și administrativă.

Plecați acasă și lăsati partidul pe mâna celor performanți!

Precizez că nu doresc nicio funcție de ministru sau altă funcție!

Însă, trag un semnal de alarmă:

Atenție că rămâneți fără partid, voi, cei preocupați de Ciolaniadă!

Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL.

Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă "cine e și ăsta?" atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine!", a transmis Alin Tișe prin comunicatul de presă.

Etichete
Comenteaza