Video Alin Tișe dă de pământ cu unii miniștri: „Este și multă prostie” / Ce l-a revoltat

Alin Tișe dă de pământ cu unii miniștri: „Este și multă prostie” / Ce l-a revoltat

Președintele Consiliului Județean Cluj are un discurs foarte dur la adresa foștilor miniștri ai Sănătății, pe care îi acuză de incompetență, dar și de prostie.

Liderul forului administrativ județean a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), despre situația Spitalului Regional de Urgență Cluj, proiect care ar fi trebuit să fie gata de ani de zile.

„La noi toate proiectele mari îmbracă forma unei telenovele. Este și cazul Spitalului Regional de la Cluj. Acum pare că se apropie totuși de un deznodământ. Spitalul are finanțarea de 305 milioane de euro Proiectul este estimat la 500 de milioane, dar măcar avem o parte din finanțare. România nu a avut capacitatea de 30 de ani să construiască, cu mici excepții, spitale de la zero”, ne-a declarat Alin Tișe.

Președintele CJ Cluj susține că unora li se face cadou funcția, doar pentru că sunt într-o anumită „gașcă” sau sunt prieteni cu cineva sus-pus.

„Este vorba de o incompetență a unor miniștri, care au fost de-a lungul anilor la ministerul Sănătății, cu mici excepții. Au fost anumiți miniștri care au condus dezastruos. La aceștia nu aveai la ce să te aștepți să facă ceva, pentru că nu erau capabili. Așa se întâmplă când se pun în funcție de decizie oameni ce n-au condus în viața lor nici măcar o afacere cu 2 angajați. Li s-a făcut cadou această funcție din diferite motive.

Este și multă prostie. Eu nu îi bănuiesc pe mulți din acești oameni că toți ar fi neputincioși din cauza faptului că sunt hoți și că au furat banii din ministere să-i ducă acasă. Este o copilărie să mai crezi că tu poți băga banii din bugetele unor instituții când licitațiile sunt făcute de vreo 20-30 de oameni”, a afirmat Tișe.

Șeful județului a mai spus că Spitalul Regional de la Cluj este necesar, are finanțare, nu există nicio problemă cu terenul și speră să se facă cât mai repede.

Comenteaza