Video Alin Tișe, despre parteneriatul cu Emil Boc: „Relația foarte bună de colaborare s-a văzut în proiectele pe care le-am implementat”

Alin Tișe, despre parteneriatul cu Emil Boc: „Relația foarte bună de colaborare s-a văzut în proiectele pe care le-am implementat”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, spune că trebuie să existe o colaborare între instituțiile administrative pentru ca proiectele să poată fi implementate cu succes.

Candidat pentru un nou mandat la șefia forului administrativ județean, Tișe, a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre alegerile locale de duminică.

„Noi am încercat să convingem oamenii că soluțiile PNL la problemele fiecărei comunități se găsesc în programul nostru de guvernare locală. Împreună cu echipa de consilieri locali, de consilieri județeni și în parteneriat direct cu primarul Emil Boc, vom putea continua ce am început.

Rugămintea mea este ca acei clujeni care au încredere în Emil Boc și în Alin Tișe să ne gireze cu încredere și am fi onorați să o facă, astfel încât împreună cu echipele noastre vom putea realiza ce promitem și ce așteaptă oamenii”, a declarat la ZIUA LIVE, președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Acesta a reamintit alegătorilor că pe 27 septembrie se votează pe patru buletine de vot.

„În acest an, președintele Consiliului Județean se votează la fel ca și primarul, prin vot direct. Celelate două buletine de vot sunt practic echipele care pot ajuta la realizarea proiectelor.

Clujenii trebuie să știe că, atunci când girează cu încredere o persoană, atunci trebuie să-i acorde sprijin și echipei pe care acea persoană o propune. Altfel, atât primarul, cât și președintele Consiliului Județean sunt în imposibilitatea de a pune în practic aceste proiecte”, a explicat candidatul PNL pentru președinția CJ Cluj.

El a mai afirmat că parteneriatul dintre primar sau președinte și echipa de consilieri este cheia rezolvării problemelor, pentru că cei din consiliu votează finalmente proiectele.

De asemenea, Tișe a vorbit și despre parteneriatul cu Emil Boc.

„Dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca depinde foarte mult și de parteneriatul pe care Primăria municipiului, respectiv primarul, le au cu președintele de consiliu județean și cu forul județean, pentru că împreună aceste proiecte pot fi implementate mult mai repede.

Candidez pentru a 3-a oară în tandem cu Emil Boc și dincolo de chestiunile care poate nu au fost conform așteptărilor din partea tuturor clujenilor, în mare, relația foarte bună de colaborare s-a văzut în aceste proiecte pe care noi le-am implementat într-un timp foarte scurt”, a precizat șeful forului administrativ clujean, Alin Tișe.

Comenteaza