Video Alin Tișe, mesaj pentru alegători: „Să vină la vot" / "Am fi onorați să ne susțină pe mai departe”

Alin Tișe, mesaj pentru alegători: „Să vină la vot" / "Am fi onorați să ne susțină pe mai departe”
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, i-a îndemnat pe clujeni să meargă duminică să voteze la alegerile locale.

Candidat pentru un nou mandat la șefia forului administrativ județean, Tișe, a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre alegerile de duminică și despre echipa de consilieri județeni aflați pe lista PNL.

„Primarul, împreună cu președintele Consiliului Județean, este important să facă parte din aceeași echipă, respectiv aceeași familie politică, pentru ca ei să aibă proiecte comune, să creadă în ele, să le poată implementa și să existe o susținere reciprocă.

Cu alte cuvinte, echipa de consilieri este foarte importantă și de aceea fac un apel la clujeni, rugându-i, dacă există intenția de a vota echipa PNL, aceasta să fie pe toate cele patru buletine de vot”, a declarat la ZIUA LIVE, președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

El a spus că echipa Partidului Național Liberal pentru Consiliul Județean are oameni cu experiență, jumătate dintre ei au mai făcut politică, cunosc prioritățile județului și reprezintă fiecare zonă a județului în mod echitabil.

„Este o echipă echilibrată pe care eu am găsit-o împreună cu colegii mei și sunt sigur că vor face ceea ce trebuie pentru oamenii din acest județ. Îi rog pe clujeni să participe duminică la vot, este vorba de câteva minute în care pot să-și exercite dreptul de vot, condițiile sunt de siguranță, iar autoritățile au pregătit și au implementat un sistem care să-i protejeze.

I-aș ruga să aibă în vedere aceste proiecte de dezvoltare pe care noi le derulăm și am fi onorați să ne susțină mai departe în a putea implementa ceea ce noi le-am propus în anii aceștia, iar aceste proiecte mari pe care vrem să le derulăm le putem face în echipă”, a precizat șeful forului administrativ județean Cluj.

Acesta a afirmat că își dorește un Județ dezvoltat, echilibrat, cu mai multe motoare de dezvoltare zonale. De asemenea, Tișe a spus că echipa PNL va ajuta și va susține microzonele de dezvoltare din județ: Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Dej și Huedinul.

„Închei prin a-i ruga pe clujeni să participe la vot, să aleagă echipa PNL și să nu uite că au patru buletine de vot. Se votează primarul, se votează președintele de Consiliu Județean, se votează echipa de consilieri locali și echipa de consilieri județeni.

Sunt patru buletine de vot, și îi rugăm dacă ne susțin, să voteze cu echipa PNL pentru ca aceste proiecte pe care le-am propus și în această campanie să devină realitate”, a conchis Alin Tișe.

loading...
Comenteaza