Anca Boagiu, încă o dată preşedinte

Anca Boagiu, încă o dată preşedinte
Boagiu a fost realeasă, miercuri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Sector 2 cu 379 de voturi "pentru" şi 16 voturi "împotrivă".

Şedința a fost una tensionată, începută cu o întârziere de o oră și marcată de dispute între susținătorii Ancăi Boagiu și ai lui Romeo Pop.

Contracandidatul Romeo Pop, care în final a obţinut doar 20 de voturi "pentru", a solicitat să aibă reprezentanți în comisia de numărare a voturilor și, ulterior, a contestat cvorumul.

"Omenește, mi se pare moral să am și eu unul în comisia aceasta de numărare, vă rog să mă susțineți", a spus Pop, care s-a prezentat ca fiind de profesie actor la Teatrul Bulandra și membru fondator al PD din 1992.

Anca Boagiu, însă, a replicat că este în această organizație de aproape 20 de ani și nu s-a gândit niciodată să pună sub semnul întrebării Comisia de numărare a votului. "M-ați luat puțin pe nepregătite pentru că nu mă așteptam ca între colegi, între doi foști combatanți să apară neîncrederea'', a spus Boagiu, adăugând că PNL este în competiție cu PSD, nu în interiorul partidului, relatează agerpres.ro.

Romeo Pop a contestat cvorumul, susținând că în sală sunt 309 oameni, în timp ce prim-vicepreședintele PNL București, Adriana Săftoiu, care a condus ședința, a precizat că listele de prezență au fost verificate de trei persoane și ele arată că sunt peste 480 de semnături pe prezență.

În context, Săftoiu a spus că ședința ajunge să fie un spectacol dizgrațios, iar cei care au contestat comisia de numărare trebuiau să facă aceste demersuri la secretariatul tehnic.

 

Comenteaza