ANI a publicat declaraţiile de avere ale candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Vezi cât de bogaţi sunt cei din Cluj

ANI a publicat declaraţiile de avere ale candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Vezi cât de bogaţi sunt cei din Cluj
Agenţia Naţională de Integritate a publicat astăzi toate declaraţiile de avere şi interese ale candidaţilor pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012.

Aceste declaraţii, în număr de 2.455, se regăsesc pe portalul instituţiei, în secțiunea distinctă: „Declarații de avere și de interese - ALEGERI PARLAMENTARE 2012".

"Pentru a facilita accesul la informație, secțiunea beneficiază de câmpuri avansate de căutare, precum nume / prenume, județ și funcții alese (deputat, senator). Potrivit situației centralizate transmise Agenției Naționale de Integritate de către Biroul Electoral Central la data de 09.11.2012, numărul total al candidaturilor rămase definitive în colegiile uninominale din cele 43 de cirscumscripții electorale este de 2.455. Menționăm faptul că toți candidații validați pentru alegerile parlamentare din luna decembrie 2012 au depus declarații de avere și de interese, conform prevederilor legale", au transmis reprezentanţii ANI printr-un comunicat depresă.

Declarațiile de avere și de interese postate în secțiunea sus-menționată au fost transmise Agenției Naționale de Integritate de către Biroul Electoral Central, respectiv de către birourile electorale de circumscripție.

VEZI declaraţiile de avere şi interese ale candidaţilor clujeni

Comenteaza