Antonescu: "Sper ca rezultatele USL de la Cluj să fie în media pe ţară"

Antonescu:
Copreşedintele partidului Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, consideră că USL poate obţine la alegerile parlamentare din judeţul Cluj rezultate mai bune decât la cele locale.

"Nu am fixat un număr de mandate sau de voturi, dar avem unele aşteptări. La alegerile locale s-a văzut o schimbare a opţiunilor politice ale alegătorilor clujeni. Schimbarea aceasta cred că se va vedea şi mai tare în decembrie având în vedere că există un context general, în sensul că PDL-ul stă mai rău acum decât la alegerile locale. Pe de altă parte garnitura pe care o propunem la Cluj este una redutabilă. Sunt oameni care au mai fost în Parlament şi sunt parlamentari şi colegi remarcabili, dar avem şi oameni noi, debutanţi în Parlament dar faţă de care avem foarte bune speranţe. Ne dorim să obţinem 50% din colegii la Cluj. Sper că rezultatele de aici vor fi în media USL pe ţară", a precizat Crin Antonescu.

De altfel, la lansarea candidaţilor USL Cluj, Antonescu a ţinut să-l felicite public pe preşedinteşe CJ, Horea Uioreanu, pentru victoria de la alegerile locale.

Liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, au participat astăzi la lansarea candidaţilor formaţiunii politice de la Cluj. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor.

Comenteaza