Anunț venit din opoziție: "Se rupe guvernarea PSD-ALDE"

Anunț venit din opoziție: "Se rupe guvernarea PSD-ALDE"
| Foto: Mediafax

Eugen Tomac, liderul PMP, spune, într-un mesaj postat pe Facebook, că Alianța PSD-ALDE se rupe și că social-democrații încep negocierile pentru a rupe cât mai mulți oameni din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. 

”E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputații și senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulți parlamentari.

Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliție care guvernează astăzi țara.

S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale și când colo, nașul protocoalelor între servicii și parchete e însuși Călin-Constantin-Anton Popescu Tăriceanu”, scrie Eugen Tomac pe Facebook. 

 Tensiunile în creștere în coaliția aflată la guvernare sunt, în orice caz, tot mai vizibile.

Vineri, liderul PSD, Liviu Dragnea, a zis că așteaptă explicații de la președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după declarația acestuia că România nu este pregătită să preia şefia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

”Eu trebuie să primesc răspuns, şi o să îl primesc, nu eu personal, ci partidul, la afirmaţia care se referă la incapacitatea României de a gestiona preşedinţia Consiliului UE, asta mi se pare o afirmaţie foarte serioasă şi dacă există argumente vreau să le discutăm, dacă nu există trebuie să nu mai folosim această expresie pentru că nu există niciun motiv, Guvernul este pregătit”, a spus Dragnea.

Comenteaza