Anunț venit din opoziție: "Se rupe guvernarea PSD-ALDE"

Anunț venit din opoziție: "Se rupe guvernarea PSD-ALDE"
| Foto: Mediafax

Eugen Tomac, liderul PMP, spune, într-un mesaj postat pe Facebook, că Alianța PSD-ALDE se rupe și că social-democrații încep negocierile pentru a rupe cât mai mulți oameni din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”E ordin pe unitate la PSD să înceapă negocierile individuale cu deputații și senatorii ALDE pentru a rupe cât mai mulți parlamentari.

Totul e ca la târg, curg oferte, propuneri, reduceri, cu TVA sau fără. E mare deranj în cea mai toxică coaliție care guvernează astăzi țara.

S-au înecat în propria minciună. Protocoale, protocoale și când colo, nașul protocoalelor între servicii și parchete e însuși Călin-Constantin-Anton Popescu Tăriceanu”, scrie Eugen Tomac pe Facebook. 

 Tensiunile în creștere în coaliția aflată la guvernare sunt, în orice caz, tot mai vizibile.

Vineri, liderul PSD, Liviu Dragnea, a zis că așteaptă explicații de la președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după declarația acestuia că România nu este pregătită să preia şefia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

”Eu trebuie să primesc răspuns, şi o să îl primesc, nu eu personal, ci partidul, la afirmaţia care se referă la incapacitatea României de a gestiona preşedinţia Consiliului UE, asta mi se pare o afirmaţie foarte serioasă şi dacă există argumente vreau să le discutăm, dacă nu există trebuie să nu mai folosim această expresie pentru că nu există niciun motiv, Guvernul este pregătit”, a spus Dragnea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza