Apărarea, fără ministru. Mihai Fifor pleacă din Guvern

Apărarea, fără ministru. Mihai Fifor pleacă din Guvern
| Foto: libertatea.ro

Mihai Fifor a anunţat luni că şi-a depus demisia din funcţia de ministru al Apărării.

Mihai Fifor a demisionat din funcţia de ministru al Apărării susţinând că vrea să întărească echipa PSD pentru a pregăti următoarele alegeri.

"Înainte de toate, vreau să spun că am prezentat şi colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului preşedinte Dragnea, mulţumiri pentru susţinere şi pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în două rânduri: odată ca ministru al Economiei şi odată ca ministru al Apărării Naţionale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun şi sper că n-am înşelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă. Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat ca pot să merg în echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Cred că e nevoie să întărim echipa şi să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante. Prin urmare, am rugat-o şi pe doamna prim ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul şi să pot să merg la partid să mă implic foarte serios", a declarat Fifor la Parlament, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit acestuia, motivele pentru care a luat această decizie sunt legate doar de posiblitatea alăturării sale echipei de la partid. 

 

Comenteaza