Apelul lui Rareș Bogdan, după scumpirea carburanților: „Vă rog din suflet, fiți responsabili, NU intrați în panică!”

Apelul lui Rareș Bogdan, după scumpirea carburanților: „Vă rog din suflet, fiți responsabili, NU intrați în panică!”
| Foto: Facebook.com/Rares.I.Bogdan

Europarlamentarul liberal a ținut să transmită un mesaj de liniștire în contextul panicii apărute printre români, datorate scumpirii benzinei și a motorinei.

Rareș Bogdan consideră scumpirea carburanților peste 6 lei ca fiind inacceptabil de mare și susține că situația în care a ajuns chiar 11 lei pe litru reprezintă doar cazuri izolate.

„Nu intrați în panică! Deși prețurile la carburanți sunt inacceptabil de mari la tot ce depășește 6 lei, ce s-a întâmplat la câteva stații Mol din Bihor și un mic operator privat reprezintă cazuri izolate. Nu este o realitate generală care să vă facă să intrați în panică!

Situația de la granița de Vest a României, nici acolo peste tot, este generată de raționalizarea consumului în Ungaria, unde stațiile de benzină nu mai stau deschise decât 4 ore pe zi.

Prețurile sunt 7.43, 7.55, 7.60, 7.80, respectiv 7.99 la unele stații PETROM, OMV, Rompetrol, Oskar, NU au sărit de 8 lei, nicidecum nu au ajuns la 11 lei, respectiv la 11.20 decât în câteva stații din rețeaua Mol din Bihor si la un operator privat mic, cu doar 2 stații aflate pe graniță.

Vă rog din suflet, fiți responsabili, NU intrați în panică! Aveți incredere! România este protejată și sigura. Nu întrați în jocul celor care doresc destabilizarea României!”, a transmis prim-vicepreședintele PNL.

Benzinăriile din Cluj au fost luate cu asalt de șoferi în cursul zilei de miercuri. Sunt cozi de zeci de mașini la pompe care așteaptă să facă plinul, iar unii chiar să-și facă rezerve de combustibil.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...