Ar putea guverna PSD și AUR împreună?! Ce spune George Simion

Ar putea guverna PSD și AUR împreună?! Ce spune George Simion
| Foto: Facebook.com/George Simion

Președintele AUR, George Simion, a declarat luni că dacă PSD îi invită la guvernare, aceștia vor refuza politicos. 

Liderul AUR a precizat că se vor confrunta la alegerile din 2024 cu un bloc care are 25% sau 30%, iar dacă prezenţa va fi ridicată la vot, se joacă şi pot schimba această direcţie către faliment.

”Ne vom confrunta la alegerile din 2024 cu un bloc care are 25% sau 30%, poate 35%, oamenii aceştia care lucrează la stat. Eu mă aştept la un eşec total al PNL-ului şi, dacă prezenţa este scăzută în 2024 la vot, ei împreună cu UDMR vor obţine 50%, Dacă prezenţa va fi ridicată nu au matematic cum să mai obţină 50% şi atunci se joacă şi putem schimba această direcţie către faliment”, a spus în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, George Simion, potrivit news.ro.

Întrebat ce va face AUR dacă PSD îi invită la guvernare, Simion a spus: ”Îi refuzăm politicos”.

”Cum să schimbăm lucrurile? Cu PSD ca duce ţară către hău? Cu acest nou PSD vopsit în proeuropean care ia şpagă în portbagaj? Doamna Firea care are azilele groazei? Cu domnul Stănescu care a distrus Delta Dunării şi nu apare acest lucru pe niciun post de televiziune pentru că noul PSD mituieşti presa?”, a menţionat liderul AUR.

Comenteaza