Aurelia Cristea: "Am votat cu credinţă că vom avea un preşedinte care îşi iubeşte ţara aşa cum îşi iubeşte propriii copii"

Aurelia Cristea:
Ministrul clujean pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a votat la ora 9:30 la secţia nr. 102, din incinta grădiniţei "Lumea Copiilor". La fel ca în primul tur, a venit însoţită de un întreg alai.

VOT PREŞEDINTE 2014. Însoţită de vreo 30 de persoane, printre care s-au remarcat liderul social-democraţilor clujeni, Remus Lăpuşan, şi preşedintele TSD Cluj, Horia Nasra, Cristea şi-a făcut apariţia pe poarta grădiniţei fix la ora la care îi era programată sosirea. Elegantă ca de obicei, a venit îmbrăcată cu un palton alb, asortat cu o pereche de pantofi vişinii şi o eşarfă alb-vişinie.

În ton cu ţinuta ministrului, susţinătorii ei au venit şi ei la patru ace, iar după ce au făcut o mică oprire la intrarea în curte, pentru a se aranja în grup, au flancat-o pe Cristea până la intrarea în secţia de votare. Excepţie de la această normă a făcut doar Nasra, care a fost îmbrăcat sport, cu o pereche de blugi şi o geacă verde.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. La ieşirea de la urne, Cristea a declarat că a votat "cu bucurie că vom avea un preşedinte tânăr, bun cunoscător al realităţilor româneşti, recunoscut în plan european în ceea ce priveşte politica externă şi, evident, am votat cu credinţă că vom avea un preşedinte care îşi iubeşte ţara aşa cum îşi iubeşte proprii copii, şi care va avea grijă de ţară aşa cum are grijă de proprii copii".

Comenteaza