Video Aurelia Cristea, candidat la Primăria Cluj-Napoca: „Am votat pentru o echipă solidă în Cluj și o voce puternică a României în Europa”

Aurelia Cristea, candidat la Primăria Cluj-Napoca: „Am votat pentru o echipă solidă în Cluj și o voce puternică a României în Europa”
| Foto: Captură video Facebook - PSD Cluj-Organizatia Judeteana

Aurelia Cristea candidează pentru un mandat de primar la Primăria Cluj-Napoca din partea PSD.

„Am votat azi pentru asumarea, responsabilitatea și curajul de a face la Cluj-Napoca o administrație performantă, deschisă dialogului și transparentă în relația cu cetățeanul. Am votat azi pentru ca orașul nostru să devină un oraș al clujenilor. Prietenos cu familiile, cu adulții și copiii, persoanele vârstnice, dar și cu cele cu dizablități. Am votat azi pentru o echipă solidă dedicată binelui comun, al orașului Cluj-Napoca și județului nostru. 

Nu în ultimul rând, am votat pentru a avea o voce puternică în Europa, ca România să aibă o echipă eficientă la Bruxelles. Dragi clujeni, eu am vitat cu credința că, în cele din urmă, binele învinge. Binele făcut generațiilor tinere și orientat spre copiii și nepoții nostri”, a declarat Aurelia Cristea, la ieșirea de la urne. 

Comenteaza