Avram Gal, după sentința de 5 ani de închisoare cu executare: “Mă voi retrage din viața politică”

Avram Gal, după sentința de 5 ani de închisoare cu executare: “Mă voi retrage din viața politică”
| Foto: Facebook / Aveam Gal

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii și patronul restaurantului Transylvania Steak House, care se pregătea pentru a intra în cursa pentru șefia primăriei orașului la alegerile de anul acesta, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru traficul de influență.

Acesta a scris un scurt mesaj pe Facebook, prin care anunță că se retrage din viața politică. 

''Viata ne oferă multe încercări, însă trebuie să avem credința și tăria de a le depăși. În acest moment dificil pentru mine și familia mea, reprezentat de pronuntarea unei hotarari penale de condamnare in prima instanță in privinta mea, vreau sa precizez că rămân pe deplin încrezător în justiție și am convingerea fermă că până la urmă se va face dreptate. Voi exercita calea de atac prevăzută de lege și voi demonstra ca sunt nevinovat. Vreau doar sa mai anunt faptul ca ma voi retrage din viata politica, pentru a evita asocierea acestui moment nefericit cu imaginea și prestigiul partidului politic din care fac parte. Doamne ajută!'', a scris Gal pe Facebook. 

Restaurantul din Cluj-Napoca al cărui acționar este, faimos pentru burgetul de 6.200 de euro, este de vânzare la un an de la deschidere. 

Vezi și cum a reacționat conducerea PSD Cluj, după condamnarea lui Avram Gal.

Comenteaza