Băsescu: Eu vă spun că nu e sfârşitul lui Tudose. E mai tare pe picioarele lui decât Grindeanu

Băsescu: Eu vă spun că nu e sfârşitul lui Tudose. E mai tare pe picioarele lui decât Grindeanu
Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, luni, că situaţia actuală din PSD nu îi va aduce aceeaşi soartă premierului Mihai Tudose ca a fostului prim-ministru, Sorin Grindeanu, motivând că actualul şef al Guvernului este „mai tare pe picioarele lui”.

Întrebat într-o emisiune la TVR 1 dacă acesta este sfârşitul lui Mihai Tudose, în contextul situaţiei tensionate din PSD, Băsescu a răspuns: „Dacă mă întrebaţi pe mine, eu vă spun că nu e sfârşitul lui Tudose".

„Tudose e mai tare pe picioarele lui decât Grindeanu. Imaginaţi-vă cum ar arăta PSD-ul în Uniunea Europeană, nu zicem mai departe, când şi-ar da pentru a doua oară într-un an jos Guvernul", a adăugat Băsescu.

Întrebat dacă este posibil ca la conducerea Guvernului să ajungă un ofiţer acoperit, fostul şef al statului a răspuns: „Poate ajunge".

„Pentru că nu există o interdicţie pentru serviciile secrete să recruteze miniştri. Parlamentarul nu poate fi recrutat, dar un ministru poate fi recrutat (...) Nu înseamnă că nu poate fi (premierul Mihai Tudose - n.r) un om apropiat de serviciile secrete. Dacă mă uit la şcolile pe care le-a parcurs (...) pot gândi că are o relaţie apropiată de serviciile secrete", a susţinut Traian Băsescu.

 

Comenteaza