Băsescu, în Parlament: Ponta, recunoscut în Europa ca premierul copy-paste

Băsescu, în Parlament: Ponta, recunoscut în Europa ca premierul copy-paste
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, azi, că unul dintre motivele solicitării de suspendare a sa din funcţie este conjuctural, determinat de faptul că premierul Victor Ponta, furnizat de USL, a ajuns să fie cunoscut în toată lumea ca "primul-ministru copy paste".

"Aveţi şi un motiv conjuctural, prim-ministrul pe care l-aţi furnizat este cunoscut în toată Europa şi peste Ocean ca un prim-ministru copy, copy-paste. Prim-ministru copy-paste", a spus Băsescu.

Totodată, el a arătat că a apărut o nouă problemă legată de CV-ul lui Ponta, în privinţa masteratului pe care l-ar fi urmat la Universitatea din Catania, în Italia.

"Toţi îl ştiam masterand la Universitatea din Catania, iar ieri a apărut în presă că nu a urmat niciodată un master la Universitatea din Catania", a spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a plecat de la Parlament, după ce şi-a prezentat punctul de vedere după citirea cererii de suspendare a sa din funcţie. EL a declarat, în plen, că doreşte să participe la dezbaterea cererii de suspendare a sa din funcţie mâine.

Şedinţa Parlamentului continuă.

 

Etichete
Comenteaza