Băsescu nu-l iartă pe liderul PNL : Şică Mandolină ai fost la 66 de voturi să devii prim-ministru

Băsescu nu-l iartă pe liderul PNL : Şică Mandolină ai fost la 66 de voturi să devii prim-ministru

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a ironizat pe liderul PNL, Ludovic Orban, într-o postare pe Facebook, după ce moţiunea de cenzură a picat, miercuri în Parlament, spunând că lui "Şică Mandolină" i-au lipsit 66 de voturi ca să demită Guvernul Dăncilă.

"Şică Mandolină la “un pas” să devină prim-ministru ! După şapte zile în care de trei ori pe zi ne explica pe toate televiziunile faptul că are negocieri sofisticate cu UDMR, ALDE, fracţiuni din PSD, minorităţi sau cu şmenarul politic Victor Ponta, astăzi am văzut rezultatul. Ne-au lipsit nu mai puţin de 66 voturi ca să treacă moţiunea. Le-am dat pesediştilor ocazia ideală să-şi clameze legitimitatea exact când erau în colţ după eşecul revoluţiei fiscale şi condamnarea lui Dragnea care îi făcea să se sfâşie din interior. Şică, tu pricepi câtă dezamăgire am produs oamenilor care ies zilnic în stradă în toată ţara, electoratului nostru care a crezut că tu chiar poţi negocia ceva cu partidele parlamentare? Şică, decât să te mai dai preşedinte al partidului brătienilor, mai bine îţi cauţi un loc de muncă. Salutare Şică. Ai fost la 66 voturi să devii prim–ministru", a scris preşedintele de onoare al PMP, senatorul Traian Băsescu pe pagina de Facebook.

Moţiunea de cenzură prin care partidele Opoziţiei cereau demiterea Guvernului Dăncilă a picat, miercuri, la votul plenului reunit al Camerei Deputaţilor Potrivit anunţului oficial făcut în Parlament, au fost prezenţi 332 de aleşi şi au fos exprimate 170 de voturi, dintre care 166 de voturi "pentru" şi patru voturi "împotrivă". Minimul necesar pentru a trece moţiunea în Legislativ era de 233 voturi "pentru".

Comenteaza