Bătăuşele PSD-iste de la Cluj-Napoca, excluse din partid

Bătăuşele PSD-iste de la Cluj-Napoca, excluse din partid
| Foto: https://www.stiridiaspora.ro/

Cele două PSD-iste bătăușe din Cluj au fost excluse duminică din partid. Alte două membre ale filialei clujene au fost sancţionate cu avertisment. Decizia a fost luată de Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, reunit în şedinţă extraordinară. 

Anca Ciubăncan şi Angela Sacaliş au fost excluse din PSD. Partidul Social Democrat Cluj-Napoca a decis duminică excluderea celor două membre ale organizaţiei deoarece vineri s-au bătut la sediul PSD Cluj, ambele ajungând la spital.

„Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj Napoca, în sesiune extraordinară a aplicat sacțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17 martie 2023 la sediul oprganizației municipale”, transmite PSD Cluj Napoca.

Alte două membre ale PSD Cluj care au fost de faţă la altercaţie au fost sancţionate cu avertisment, printre ele numărându-se şi preşedintele organizaţiei de tineret al PSD Cluj, Evelina Milea.

Anunţul excluderii a fost făcut într-un comunicat, iar decizia a fost luată duminică de Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, reunit în şedinţă extraordinară. Excluderile au fost făcute în baza articolului 31, alineatul 4 din Statutul PSD.

Filiala municipală a decis de asemenea sancţionarea cu avertisment a şefei organizaţiei de tineret Cluj din cadrul PSD, Evelina Milea şi a unei alte membre de partid, Luiza Neagu, ambele prezente la incidentul violent.

„Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, se menționează în comunicatul semnat de liderul PSD Cluj Napoca, Ovidiu Ioan Săcară, potrivit Mediafax.

Amintim că vineri a avut loc o bătaie în toată regula în sediul PSD Cluj, unde un consilier local a încasat niște lovituri pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Bătaie ca-n filme în sediul PSD Cluj. Consilierul local Anca Ciubăncan s-a lovit la cap și are coastele rupte

Comenteaza