Bătrânul interzis la Băsescu: "Am vrut să-i spun doar: Mă, omule, ce-ai făcut din ţara asta?" VIDEO

Bătrânul interzis la Băsescu:
Bătrânul evacuat din clădirea în care Traian Băsescu ţinea un discurs la Cluj-Napoca spune că a vrut să-l întrebe faţă în faţă pe preşedinte: "Mă, omule, ce-ai făcut din ţara asta?". Ajuns la 85 de ani şi fost deţinut politic, Victor Maghear critică întreaga clasă politică, despre care spune că este "o bandă de hoţi".

Bătrânul de 85 de ani a fost luat pe sus de doi agenţi care asigurau paza preşedintelui după ce a vociferat la uşa sălii în care ţinea un discurs Traian Băsescu. Omul spune că a vrut să-i transmită preşedintelui ofurile.

Traian Băsescu a declarat că nu ştie de incident.

Bătrânul spune că nu a ştiut când ajunge preşedintele, că s-ar fi pregătit special. Bătrânul este nemuţumit de întreaga clasă politică de după 1989.

"O banda de hoti pusa sa capatuiasca.. pusa in slujba strainilor. Talharii astia nu se intereseaza sa creeze locuri de munca. Ca nu-i cine. Nu exista unul capabil intre ei sa fie gospodar asa cum erau alti conducatori.. de exemplu cum avut pe bratieni, kogalniceanu, mihalache, un simplu invatator domne. Ala daca mai era 20 de ani schimba fata Romaniei", spune batranul.

Victor Maghear este autorul cărţii "Drumul Robilor", în care vorbeşte despre cei aproape 4 ani petrecuţi în lagărele comuniste. A lucrat la stuf, la indiguiri şi desecări în Balta Mare a Brăilei. Acolo a îndurat chinuri greu de imaginat.

Din cauza loviturilor primite peste mâini, două degete i-au rămas îndoite. Bătrânul este nelipsit la manifestările patriotice din Cluj-Napoca.

Reporter: Alin Golban
Operator: Călin Fedeleş

Comenteaza