Becali vrea un președinte al României de la Cluj. "Dau 10 milioane de euro"

Becali vrea un președinte al României de la Cluj. "Dau 10 milioane de euro"

Omul de afaceri George Becali susține candidatura la titlul de președinte al țării a rectorului Universității Babeș-Bolyai (UBB) Cluj, Ioan-Aurel Pop. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Ioan-Aurel Pop candidează la preşedinţie, eu dau 10 milioane pentru candidatura lui să fie preşedinte... Dacă face partid şi să spunem "ia-l pe Fota, pe Dungaciu, pe Diaconescu", care sunt oameni curaţi și deștepți. Nu se cuvine să dai, nu jignim, (cruci peste cruci), dar coardele lor să conducă România?", a menționat acesta, la RTV.

"De Iohannis nu vorbesc... eu nu l-aş susţine, eu susţin... eu n-am treabă cu el, nu se compară cu Băsescu, dar eu pot să ajut, milostenia se face şi la om rău. Dar eu nu susţin în fruntea ţării mele decât pe cel care e cu mine în mădularele lui Hristos, adică numai conducător ortodox. 

Zici că este cuminte, el care e înaltă credinţă, mai bun decât cel care a fost cu mine în credinţă, dar cu vorba, degeaba dacă e credinţă doar cu vorba şi nu cu inima... cu gura mă binecuvântează şi cu inima mă duşmănesc, aşa că mai bun ăsta... e cuminte, nu face răutăţi. 

Păi Carmen Iohannis e chemată... mizerie, păi chemi tu pe nevasta preşedintelui la mişto la Parchet... Păi voi aţi jefuit ţara, preşedintele a luat trei case, alea fac 500.000, voi ați jefuit miliarde de euro, lăsaţi mizeriile astea, a luat şi el trei case când era primar şi vreţi să mânjiţi nevasta omului, păi nu vă e ruşine?

La ce să arate? Mizerii, da? Asta vor să arate, să le fie ruşine. Și pe fratele lui Băsescu? Păi cu fratele lui Băsescu trebuia, asta e nevasta omului şi nu faci aşa ceva... asta, pentru o casă acum 15 ani, hai, bă, lasă-mă... avem problemă cu o casă?", a spus Becali.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza