Boc, despre victoria lui Nicuşor Dan: "Bucureștiul trece prin ceea ce a trecut Clujul în 2004, se desprinde definitiv de o anumită etapă"

Boc, despre victoria lui Nicuşor Dan: "Bucureștiul trece prin ceea ce a trecut Clujul în 2004, se desprinde definitiv de o anumită etapă"

Primarul Emil Boc a comentat victoria lui Nicușor Dan în Capitală. Edilul spune că este un moment important pentru București.

„Este un moment de istorie pentru PNL. Pentru prima dată are niște rezultate care îl poziționează ca primul partid politic și la alegerile locale. A câștigat europarlamentarele, a câștigat prezidențialele, acum câștigă alegerile locale și eu salut înțelepciunea de la București. Bucureștiul trece prin ceea ce a trecut Clujul în 2004, se desprinde definitiv de o anumită etapă. Bucureștenii au stat cam mult într-o etapă care i-a ținut în urmă prin blocajele avute.

Practic de la Băsescu și Videanu, Capitală nu a mai avut primar. Nu a mai avut un primar cu viziune, un primar care să genereze proiecte și care să ducă orașul în secolul în care trăim. Acum iată că PNL cu USR au lăsat orgoliile deoparte și au reușit să schimbe primarul general și să ducă Bucureștiul într-o altă direcție. Eu consider că este de departe cea mai mare victorie a dreptei și a PNL-ului, pentru că și PNL-ul a avut rolul decisiv, fundamental. Fără PNL în ecuația aceea Nicușor Dan nu era primar general, dar punând toți umărul au realizat un lucru extraordinar.

PNL -ul este câștigătorul acestora alegeri locale, dar și responsabilitatea este tot pe umerii lor. Așteptările oamenilor au crescut foarte mult. Oamenii vor meritocrație, oamenii vor transparență, vor să vadă omul potrivit la locul potrivit, vor ca problemele să fie tratate cu prioritate, respectate, vor să avem investiții, cu locuri de muncă mai bine plătite”, a spus Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

După centralizarea a 94.17% din voturi Nicuşor Dan are un scor de 42.74% (270.420 voturi), Gabriela Firea – 37.97% (240.243 voturi), Traian Băsescu – 11% (69.537 voturi).

Comenteaza