Boc: "Guvernul sfidează din nou Transilvania" VIDEO

Boc:
"Guvernul sfidează din nou Transilvania", a spus fostul premier Emil Boc. Primarul s-a supărat pe Ponta pentru că Autostrada Transilvania nu a primit niciun ban la rectificarea bugetară din 30 iulie. "Domnul Boc este un mare mincinos", a decarat în replică preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Emil Boc a acuzat Guvernul Ponta că Transilvania a fost dată uitării şi la această rectificare bugetară.

"Niciun leu la rectificare pentru autostrada Transilvania, măcar pentru un tronson car era pregătit licitat şi putea să intre la lopată. Din nou Guvernul de la Bucureşti sfidează Transilvania, sfidează legătura de infractructură cu Bucureşti", a declarat Emil Boc.

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan, i-a răspus în termeni duri lui Emil Boc.

"Domnul Boc este un mare mincinos şi un mare demagog şi nu recunoaşte realizările Guvernului Ponta. În acest an ce mai mulţi bani au fost alocaţi pentru Transilvania. Acum au fost alocaţi bani pentru a se plăti aceas reziliere cu Bechtelul, pentru a se putea continua, în alte condiţii, construirea Autostrăzii Transilvania", a spus Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

Potrivit unei analize realizate de zf.ro pe baza datelor primite de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Gilău - Câmpia Turzii este cel mai scump tronson de autostradă construit vreodată în România şi unul dintre cele mai costisitoare din această parte a Europei. Statul a plătit companiei Bechtel circa 23 de milioane de euro pentru fiecare din cei 52 de kilometri ai acestui tronson.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Florin Dan

Comenteaza