Boc îi dă replica ministrului Luciei Varga VIDEO

Boc îi dă replica ministrului Luciei Varga VIDEO
Emil Boc îi răspunde ministrului Lucia Varga. "Să vadă bârna din ochiul ei, înainte de a căuta în altă parte", a spus astăzi primarul Clujului, fost premier. Lucia Varga, ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, acuzase zilele trecute guvernarea PDL că a fi tolerat tăierile ilegale de păduri în judeţul Cluj.

Ministrul Lucia Varga a afirmat, în urmă cu câteva zile, că jaful forestier de la Cluj,a fost tolerat de autorităţi încă de acum 4-5 ani. Atunci în fruntea guvernului se afla Emil Boc.

"În judeţul Cluj mafia lemnului a fost la ea acasă. Instituţiile statului în urma cu 4-5 ani, începând de atunci, nu şi-au făcut treaba şi că din punctul meu de vedere constat o implicare a politicului", a precizat recent Lucia Varga la Cluj.

Emil Boc i-a dat astăzi o replică ministrului Lucia Varga.

"Eu cred că doamna aceasta ministru despre care aflu şi eu că este în ministerul României, să-şi aducă aminte că este la guvernare de peste un an şi jumătate şi să vadă bârna din ochiul ei înainte de a căuta în altă parte", i-a transmis ministrului primarul Emil Boc.

Fostul prim-ministru a spus că legea trebuie aplicată iar cei care produc defrişări ilegale să fie sancţionaţi.

"Oameni buni, n-am fost ministru interimar la păduri... Avem un cod silvic şi un cod penal aplicabil în toată ţara, altceva n-am ce să vă dau detalii", li s-a adresat Boc jurnaliştilor.

În urma vizitei la Cluj, ministrul delegat pentru Ape si paduri, Lucia Varga a mai afirmat că furturile şi tăierile ilegale se produc în baza unei complicităţi ce porneşte de la pădurari şi până la şefii de ocoale silvice.

Reporter: Anca BACIU

Imagine: Florin DAN

 

Comenteaza