Boc: În timpul lui Iliescu, cetățeanul era prizonier al statului

Boc: În timpul lui Iliescu, cetățeanul era prizonier al statului
Emil Boc a spus sâmbătă că Iliescu a creat un stat limitat, respectiv că Ponta și Antonescu "fug tot mai mult" de revizuirea Constituţiei.

Preşedintele PDL, Emil Boc, le-a spus sâmbătă tinerilor PDL că Ion Iliescu a creat un stat limitat, că guvernarea PDL încearcă să "demanteleze" statul creat de Ion Iliescu şi de PSD şi a arătat că liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta "fug tot mai mult" de revizuirea Constituţiei.

"Personal, am tot respectul pentru Ion Iliescu, dar faţă de modul de gândire şi creare a statului, nu. A creat un stat limitat. (...) Guvernarea noastră acest lucru încearcă să facă, să demanteleze statul creat de Ion Iliescu şi menţinut de PSD, statul care a făcut din cetăţeni un prizonier al statului", a susţinut preşedintele PDL.

Liderul PDL a mai spus că actuala guvernare a avut curajul să atace subiecte pe care nimeni nu le-a atacat, exemplifincând în acest sens pensiile de lux, noua lege a educaţiei, noua legislaţie a muncii, iar acum, revizuirea Constituţiei şi reforma companiilor de stat.

Emil Boc a mai spus că liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta nu doresc revizuirea Constituţiei, pentru că "se simt bine în statul pe care Ion Iliescu l-a creat".

 

Comenteaza