Boc: Ludovic Orban încearcă strategia de victimizare tip Liviu Dragnea

Boc: Ludovic Orban încearcă strategia de victimizare tip Liviu Dragnea

Primarul PNL al Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, la Digi24, că Ludovic Orban, care a acuzat că „forțe exterioare” partidului „sucesc mâini la spate”, încearcă în alegerile interne ale liberalilor “strategia de victimizare tip fost președinte PSD”.

''Este o competiție deschisă între doi colegi și atât. Probabil că domnul președinte Orban încearcă să dea o doză de victimizare ca strategie de campanie bănuiesc, pentru că alt argument nu există, însă această competiție se va încheia în 25 septembrie. Cred că premierul Cîțu va câștiga și președinția PNL. Este părerea mea, a unuia care îl susține. Este o competiție internă a PNL care n-are legătură nici cu punerea în pericol a guvernării țării, pentru că țara merge mai departe. Premierul Cîțu este premier și acum și după 25 septembrie, un lucru foarte clar, pentru că nu amestecăm, nu creăm elemente de instabilitate politică printr-o competiție din interiorul PNL. Nu e vinovată țara pentru că noi avem un congres. Deci guvernul merge mai departe”.

Jurnalist: Vă amintește de discursul lui Liviu Dragnea?

Emil Boc: “Când am menționat idea de victimizare acolo m-am dus în esență, gândind că fostul premier Ludovic Orban, actual președinte al PNL, în cadrul competiției interne încearcă strategia de victimizare tip fost președinte PSD, care s-a demonstrat și atunci și acum că nu are succes. Românii vor să vadă proiecte. Realitatea crudă este aceea. Ludovic Orban a pierdut în calitate de președinte ultimele alegeri”. MAI MULTE AICI!

Comenteaza