News alert Update Boc, primele declaraţii după câştigarea unui nou mandat la Primăria Cluj: "Clujenii m-au inventat şi reinventat. Simt o responsabilitate uriaşă pe umeri"

Boc, primele declaraţii după câştigarea unui nou mandat la Primăria Cluj: "Clujenii m-au inventat şi reinventat. Simt o responsabilitate uriaşă pe umeri"

Emil Boc a dat primele declaraţii, la ZIUA LIVE, după ce a câştigat un nou mandat la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, din partea PNL.

“Încep cu un cuvânt de mulţumire clujenilor pentru uriaşa încredere pe care mi-aure acordat-o mie şi PNL, atât la Primărie, Consiliu Local, cât şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Vreau să ştie clujenii că simt o uriaşă responsabilitate pe umeri, şi voi încerca în fiecare zi să nu îi dezamăgesc, aşa cum am încercat de fiecare dată. Sper şi de această dată să mă pot ridica la nivelul aşteptărilor lor", a declarat Boc.

Boc spune că se aştepta să primească un număr mare de voturi din partea clujenilor, dar că aceştia “i-au depăşit aşteptările”: “Clujenii m-au inventat şi reinventat politic, ceea ce sunt le datorez lor, fără ei eram în continuare un simplu profesor universitar sau avocat, dar ei m-au inventat în 2000, prima dată când am mers în Parlament, mi-au dat uriaşa încredere în 2004, în 2012 când majoritatea ţării nu mai credeau că pot să fac ceva, apoi în 2016 şi acum în 2020. Cât o să fiu în funcţia asta, nu o să am linişte până nu fac lucrurile cât mai bine cu putinţă”.

Comenteaza