Boc: România are în prezent cel mai mare grad de securitate

Boc: România are în prezent cel mai mare grad de securitate
Premierul a motivat acest fapt prin prezenţa scutului antirachetă.

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, la Carei, unde a participat la manifestările dedicate Zilei Armatei, că România are în prezent cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodată prin prezenţa scutului antirachetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Niciun moment din istoria României nu a fost posibil fără Armată. Cele mai importante realizări sunt legate de Armata Română", a declarat premierul Emil Boc în discursul suţinut la Monumentul Ostaşului Român din Carei, în faţa a aproximativ 300 de persoane, în mare parte elevi.

Premierul a afirmat că România are, în prezent, cel mai mare grad de securitate.

"Armata Română a ridicat prestigiul României în teatrele de operaţii. România are, în prezent, cel mai mare grad de securitate pe care l-a avut vreodată prin prezenţa scutului antirachetă", a declarat Boc, adăugând că declaraţiile vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, care a spus că este pentru prima oară în istoria SUA când componente ale Armatei americane se află sub comanda Armatei Române, reprezintă "o recunoaştere a profesionalismului Armatei Române".

Premierul Emil Boc a participat, marţi, la Carei, judeţul Satu Mare, la manifestările organizate de Ziua Armatei Române. Acesta a salutat Garda de Onoare, a asistat la ceremonialul religios, iar după discurs a depus o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român.

 

Comenteaza