Boc se bucură de mai multă încredere decât Blaga în rândul românilor. Isărescu este liderul încrederii - sondaj

Boc se bucură de mai multă încredere decât Blaga în rândul românilor. Isărescu este liderul încrederii - sondaj
Emil Boc este cel mai bine plasat om politic din PDL la capitolul încredere, conform ultimului sondaj de tip omnibus realizat de CSOP în perioada 23-29 martie 2011, la comanda PDL.

Emil Boc are 16% încredere multă şi foarte multă şi este pe un trend ascendent, cu 3 puncte peste sondajul din februarie.

Într-un top al încrederii în liderii PDL, pe primul loc se află Emil Boc, pe locul al doilea Vasile Blaga cu 15% şi pe locul al treilea Elena Udrea, cu 14%. La distanţă, se află Adriean Videanu cu 11%.

Deşi criticat şi de opoziţie şi de presă, Emil Boc reuşeşte să se menţină în faţa lui Vasile Blaga, cu 2 săptămâni înainte de Convenţia Naţională a PDL. De altfel, sondajul reflectă speculaţiile care s-au făcut în ultimele săptămâni, conform cărora Emil Boc porneşte cu prima şansă în alegerile interne ce vor avea loc la 14 mai.

Potrivit sondajului CSOP, sunt mai multe personalităţi care îl depăşesc pe Emil Boc în ceea ce priveşte încrederea de care se bucură: Mugur Isărescu are 30%, Crin Antonescu, 24%, Victor Ponta, 23%, Sorin Oprescu, 22%, Traian Băsescu, abia 20%, şi Dan Diaconescu, 17%.

 

Comenteaza