Boc, supărat pe liderii Orban şi Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro”

Boc, supărat pe liderii Orban şi Barna: „Am pierdut 5 milioane de euro”

Emil Boc, a transmis că este supărat pe liderii coaliției guvernamentale după ce au provocat pierderi de 5 milioane euro.

„Noi, cei din Asociația Municipiilor din România, care reprezentăm primării care produc cam două treimi din PIB-ul acestei țări, avem o supărare temporară pe liderii coaliției: pe domnul Orban, pe domnul Kelemen Hunor și pe domnul Barna. De ce avem o supărare temporară? Pentru că au luat de la municipii două procente din cotele de impozit pe venit care ne erau alocate”, a transmis Emil Boc, citat de dcnews.ro.

„Ca să fiu mai bine înțeles, în luna noiembrie, în unanimitate, Parlamentul, de la stânga la dreapta și de la stânga la dreapta, a votat o modificare a legii finanțelor publice locale prin care a consacrat prin lege cotele din impozite pe venit alocate municipiilor, 65%. Nici nu s-a uscat bine cerneala legii din Monitorul Oficial când liderii coaliției au spus: «Anul acesta, derogăm de la această lege și nu le dăm 65%, le dăm 63%»”, a mai spus edilul din Cluj-Napoca.

Mai multe AICI!

Comenteaza