Bode îi invită la Biblioteca UBB din Cluj-Napoca pe cei care vor să îi verifice teza de doctorat. Sau îi așteaptă în instanță

Bode îi invită la Biblioteca UBB din Cluj-Napoca pe cei care vor să îi verifice teza de doctorat. Sau îi așteaptă în instanță
| Foto: https://www.replicaonline.ro/

Ministrul de Interne, îi amenință cu procese în instanță pe cei care vor îndrăzni să îl acuze că și-a secretizat teza de doctorat. ”Cu toți mă voi întâlni în instanță”, a declarat Lucian Bode, precizând că la Biblioteca UBB din Cluj și la Biblioteca Națională a României poate fi consultată teza lui de doctorat. 

Invitat la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, la Digi24, joi seara, ministrul de Interne, Lucian Bode, a negat că teza sa de doctorat ar fi „secretizată” și a spus că ea este disponibilă pentru consultare la Biblioteca UBB din Cluj și la Biblioteca Națională a României.

”Am văzut afirmațiile absolut mincinoase din spațiul public rostogolite, cum că lucrarea mea de doctorat este „secretă”. Că „a fost secretizată” chiar. Este o aberație să afirmi așa ceva, că o lucrare susținută public în 2018 poate fi secretizată în România. (...) Demontez această minciună public.

În 2018 mi-am susținut teza la UBB din Cluj-Napoca. În 2018, am adeverința de la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, adeverința prin care se spune foarte clar - „prin prezenta se adeverește că domnul Lucian Bode a predat un exemplar din lucrare. (...)

Toți cei care mă vor acuza, de acum înainte, că am secretizat teza de doctorat, cu toți mă voi întâlni în instanță. Prea mult și-au bătut joc de munca mea și de ceea ce ei numesc ascunderea tezei, că n-au putut s-o citească”, a afirmat ministrul de Interne la Digi24. 

Teza este accesibilă la Biblioteca Centrală Universitară «Lucian Blaga» din Cluj în format print și la Biblioteca Națională a României atât în format print cât și în format electronic, a mai precizat ministrul. 

Comenteaza