Bogdan Pivariu: "Bună seara lui Crăciun"

Bogdan Pivariu: "Bună seara lui Crăciun"

Primarul comunei Florești a transmis un mesaj cu ocazia Crăciunului.

"Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an, o sărbătoare cu o încărcătură emoțională puternică atât pentru adulți, părinți, bunici, cât mai ales pentru copiii sau nepoții noștri.

Crăciunul este o sărbătoare a reîntoarcerii la povestea copilăriei, la visele care ne pătrund în suflet. De Crăciun ni se permite tuturor să fim copii, să retrăim momentele magice ale copilăriei noastre și să recreăm magie alături de copiii noștri minunați.

În acest an, suntem aproape de familie și de prieteni, și putem celebra Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului într-un cadru extins!

Bradul este împodobit, casa poartă o aromă de sărbătoare, iar familia ne este alături. Ce poate fi mai frumos decât să ne știm în siguranță, aproape de cei dragi sufletului?

Un moment de liniște, de reapropiere de cei dragi, miros de brad și cozonaci, iar, pe fundal, frumoasele colinde românești - aceasta este seara de Ajun.

Vă doresc ca acest Crăciun să vă aducă speranță în inimi, un gând bun și multă căldură sufletească!", a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

Comenteaza