Video Bogdan Pivariu, susținut de "greii" din PNL pentru Primăria Florești: „Vreau să vă asigur de toată colaborarea”

Bogdan Pivariu, susținut de "greii" din PNL pentru Primăria Florești: „Vreau să vă asigur de toată colaborarea”
| Foto: captură video

Premierul Ludovic Orban și trei miniștri au vizitat, marți, amplasamentul pe care va fi construit viitorul Spital Regional de Urgență Cluj, din comuna Florești.

Din delegația care l-a însoțit pe Orban au mai făcut parte ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros și europarlamentarul Daniel Buda. De asemenea, au fost prezenți primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea şi președintele Consiliului Județean, Alin Tişe.

Ministrul Nelu Tătaru a explicat în ce etapă se află proiectul spitalului și a dat câteva date tehnice despre unitatea medicală care urmează să fie construită pe amplasamentul din comuna Florești.

Într-o postare pe rețelele de socializare, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al comunei Florești, Bogdan Pivariu a afirmat că este genul de politician care se ține de promisiuni.

Politicienii promit în campanie electorală ca să uite cu totul promisiunile după ce sunt aleși. Dar eu nu sunt acest fel de politician. Eu vreau să mă țin de promisiuni încă dinainte de a fi ales.

S-a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru Spitatul Regional De Urgență Cluj, ce va fi edificat în Florești. Spitalul va avea: o suprafață totală de 151.000 mp, 5 etaje, capacitate de 849 paturi, 60 de paturi ATI, 70 cabinete de specialitate”, a scris actualu viceprimar al Floreștiului, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Pivariu a mai declarat că, pentru Florești este o onoare să găzduiască acest Spital Regional de Urgență, care „categoric” va dezvolta această zonă și este „vital” pentru toată Transilvania.

„Vreau să vă asigur de toată colaborarea noastră pentru a implementa cât mai repede acest proiect”, a precizat Bogdan Pivariu la conferința de presă organizată marți, cu ocazia vizitei delegației conduse de premierul Ludovic Orban, în județul Cluj.

Comenteaza