Bogdan Pivariu, susținut de UDMR la alegeri: „Acest parteneriat reprezintă garanția unei vieți mai bune pentru floreșteni”

Bogdan Pivariu, susținut de UDMR la alegeri: „Acest parteneriat reprezintă garanția unei vieți mai bune pentru floreșteni”

Candidatul PNL la Primăria comunei Florești, Bogdan Pivariu, va avea sprijinul celor de la UDMR la alegerile locale din 27 septembrie.

Anunțul a fost facut astăzi într-o conferință de presă de către liderul organizației UDMR Florești, Albert Zoltan și de către Bogdan Pivariu.

„Floreștenii trebuie să își aleagă viitorul și calea pe care vor s-o urmeze în următorii 4 ani. Le propunem o listă de consilieri locali onești și competenți. Viitorul lor este și strâns legat de cine va ocupa funcția de primar.

Noi îl susținem pe Bogdan Pivariu la funcția de primar. Am luat această decizie deoarece dânsul este garanția unui parcurs așa cum are nevoie Floreștiul. Cu siguranță, acest parteneriat reprezintă garanția unei vieți mai bune pentru floreșteni”, a declarat Albert Zoltan, președintele filialei UDMR Florești.

Acesta îi îndeamnă pe simpatizanții UDMR, ca pe 27 septembrie, să voteze la consiliul local lista propusă de Uniunea Democrată Maghiară din România și ca primar pe Bogdan Pivariu.

„Le mulțumesc celor de la UDMR în numele meu, dar și în numele Partidului Național Liberal. Mă bucur că mă consideră un candidat capabil și de încredere. Ne unim cu toții în jurul unor proiecte de care vom beneficia cu toții.

Mă refer la spitalul regional de urgență, la centura metropolitană, construirea de creșe, grădinițe, școli sau spații de joacă”, a declarat candidatul PNL la Primăria comunei Florești, Bogdan Pivariu.

El a afirmat că județul Cluj este unul în care PNL are o poziție foarte bună și că așa cum ei i-au acordat încrederea de a candida la Primăria comunei Florești, așa vrea și el să-i asigure pe reprezentanții comunității maghiare că nu vor regreta decizia.

Pivariu a mai spus că primul lucru pe care l-ar face dacă ar câștiga alegerile ar fi un audit și ar face „lumină în tot ceea ce înseamnă adminstrația locală pentru a putea începe o dezvoltare durabilă.”

„Viitorul nostru nu poate fi decât comun, iar astăzi Floreștiul se unește”, a conchis Bogdan Pivariu.

Comenteaza