Borbely la Cluj: "am aflat din presă că sunt anchetat" VIDEO

Borbely la Cluj:
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, spune azi la Cluj că a aflat doar azi, din presă, că procurorii DNA cer anchetarea sa.

"Astăzi am aflat din presă, ca şi dumneavoastră, că ar fi un dosar în care sunt acuzat", a spus el.

"Aşa e soarta, în iulie ne-am întâlnit din nou şi am spus cam ce spun azi. Şi atunci am aflat din presă - atunci s-a revenit cu altă declaraţie comunicată de DNA - acelaşi lucru. Voi da mai multe detalii când voi avea acces la dosar şi când voi şti despre ce e vorba", a adăugat Borbely.

"Cred că era bine să nu aflu din presă aceste lucruri", a conchis el.

După această declaraţie, Borbely a acceptat o singură întrebare şi a părăsit biroul UDMR Cluj, unde convocase un briefing de presă pe această temă.

Direcţia Naţională Anticorupţie a sesizat Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a solicita Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii necesare urmării penale faţă de Borbely Laszlo, deputat în Parlamentul României şi ministru al Mediului şi Pădurilor, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi infracţiunea de fals în declaraţiile de avere, în formă continuată.

Comenteaza