Buda: aleşii PDL în funcţii, candidaţii partidului la fotoliul de primar. Doar Cluj-Napoca e excepţia

Buda: aleşii PDL în funcţii, candidaţii partidului la fotoliul de primar. Doar Cluj-Napoca e excepţia
Aleşii PDL aflaţi în funcţii vor fi candidaţii partidului la alegerile locale, cel puţin în Cluj, a decis vineri seara biroul permanent al filialei.

"Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Cluj a analizat agenda şi calendarul de campanie. S-a decis ca toţi aleşii filialei, primari şi preşedinte de Consiliu Judeţean, aflaţi în funcţii, să fie candidaţii la alegerile locale din luna iunie. În restul localităţilor vom face evaluări punctuale, bazate pe sondaje, pentru desemnarea celor mai buni candidaţi. În ceea ce priveşte posibilele alianţe care pot fi făcute la nivel local, a fost doar o discuţie. Duminică are loc la Bucureşti Colegiul Director al PDL, unde se va mai evalua această problemă şi urmează să vedem care va fi decizia de la centru în acest sens ", a spus Buda, conform Mediafax.

UPDATE Decizia se aplică în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, mai puţin Cluj-Napoca, spune primarul interimar din Cluj-Napoca, Radu Moisin (PDL), care este şi preşedintele organizaţiei de tineret a partidului în judeţ.

Comenteaza