Buda: Ponta subjugă Justiţia şi statul de drept, aşteaptă repercursiuni asupra imaginii României

Buda: Ponta subjugă Justiţia şi statul de drept, aşteaptă repercursiuni asupra imaginii României
Strategia Guvernului Ponta de subjugare a justiţiei şi a statului de drept va avea repercursiuni grave asupra imaginii României la nivel european şi internaţional, crede preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda.

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda îi solicită premierului Victor Ponta să renunţe la "această manieră dictatorială de a face politică" şi să respecte statul de drept şi statutul european al României.

"Asistăm zilele acestea, pe lângă cel mai ruşinos scandal din justiţia românească afişată pe toate posturile de televiziune legat de alegerea noului preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturi şi la o încercare de desfiinţare a unor instituţii care în permanenţă au fost apreciate şi recunoscute de oficialii europeni în rapoartele de monitorizare şi evaluare", spune Buda într-un comunicat de presă.

"Semnalez faptul că, încercarea unor reprezentanţii ai puterii privind desfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate echivalează cu un atentat la siguranţa natională. Vă atrag atenţia, domnule premier, Victor Ponta că sunteti direct responsabil, la cel mai înalt nivel, de ceea ce se întamplă în această zonă, dar şi în ceea ce priveşte imaginea României la nivel european".

Etichete
Comenteaza