Foto Buda: "Sunt extrem de mândru de tinerii activi și competenți din TNL Cluj!"

Buda: "Sunt extrem de mândru de tinerii activi și competenți din TNL Cluj!"
Buda: "Sunt extrem de mândru de tinerii activi și competenți din TNL Cluj!"
Buda: "Sunt extrem de mândru de tinerii activi și competenți din TNL Cluj!"
Buda: "Sunt extrem de mândru de tinerii activi și competenți din TNL Cluj!"

Eurodeputatul Daniel Buda, în calitate de președinte al PNL Cluj, i-a felicitat pe "tinerii activi și competenți" din TNL Cluj, pentru premiul obținut, sâmbătă, în cadrul Galei TNL “Mircea Ionescu Quintus” de la Sinaia.

"Îi felicit pe colegii mei din TNL Cluj pentru faptul că ieri, în cadrul Galei TNL “Mircea Ionescu Quintus” de la Sinaia, și în prezența președintelui României, domnul Klaus Iohannis și a președintelui PNL, domnul Ludovic Orban, au primit distincția de 'Cea mai activă filială în evenimente locale'”, a transmis Daniel Buda, printr-un mesaj postat pe Facebook.

"Premiul obținut de echipa condusă de președintele TNL Cluj, Maria Forna, alături de vicepreședintele TNL și președintele TNL Câmpia Turzii, Georgiana Sima, de prim-vicepreședintele TNL, Bogdan Pivariu, de președintele TNL Cluj-Napoca, Cristian Ciuta, precum și de alți tineri liberali, confirmă ceea ce aici la Cluj vedem în permanență și anume că o echipă sudată de tineri promovează prin acțiunile lor o serie de valori sănătoase pentru societate. Le mulțumesc pentru parteneriatul sincer pe care l-am avut până acum și îi asigur că, alături de toți colegii din PNL Cluj, le vom aprecia eforturile și în viitor", a mai precizat președintele PNL Cluj.

TNL Cluj, cea mai activă filială în evenimente locale din România! 

TNL Cluj a obținut sâmbătă, la Sinaia, în cadrul Galei TNL "Mircea Ionescu Quintus" distincția "Cea mai activă filială în evenimente locale". Evenimentul a avut loc în prezența președintelui României, Klaus Iohannis și a președintelui PNL, Ludovic Orban.

"În calitate de președinte al TNL Cluj, le mulțumesc și le dedic acest premiu sutelor de colegi liberali clujeni. Premiul este o recunoaștere a muncii și a eforturilor tinerilor care au înțeles că doar prin consecvență și implicare putem să aducem o schimbare în bine în comunitățile noastre. Mulțumesc, de asemenea, președintelui PNL Cluj, europarlamentarului Daniel Buda și tuturor colegilor din organizația PNL Cluj pentru toată susținerea de care tinerii beneficiază în cadrul partidului, susținere fără de care acest premiu nu ar fi fost posibil. Ne așteaptă 4 bătălii electorale importante iar PNL trebuie ca în lupta cu PSD să fie extrem de puternic. Noi, tinerii liberali, vom fi ca de fiecare dată în prima linie a bătăliei și la fel de activi" a declarat Maria Forna, președintele TNL Cluj. 

Tot în cadrul Galei, președintele Klaus Iohannis a primit premiul "Garantul democrației" din partea Tineretului Național Liberal.

"Decizia de a-i acorda acest premiu șefului statului a fost luată datorită faptului că activitatea domniei sale oferă garanția că respectarea statului de drept și apărarea democrației sunt valori esențiale", se precizează în comunicatul TNL Cluj.

Președintele Iohannis a transmis tinerilor liberali un mesaj de încredere şi un îndemn de a da tot ceea ce este mai bun pentru România. 

Comenteaza