Bugetul Ministerului Sănătăţii, suplimentat cu 350 de milioane de lei

Bugetul Ministerului Sănătăţii, suplimentat cu 350 de milioane de lei

Şeful cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunţat că în cadrul şedinţei de guvern de marți seara s-a decis suplimentarea cu 350 de milioane de lei a bugetului Ministerului Sănătăţii, în contextul situaţiei generate de coronavirus.

"Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat în acest an cu suma de 350 de milioane de lei, pentru achiziţia de materiale sanitare necesare, în vederea unei pregătiri cât mai bune pentru a reduce riscurile de răspândire a epidemiei de coronavirus în ţara noastră. Sunt măsuri pe care Ministerul Sănătăţii le are în pregătire. Guvernul a adoptat mai multe decizii în ultima perioadă pentru o gestionare cât mai bună a situaţiei legate de infecţia de coronavirus şi în acest moment stocurile de materiale sanitare necesare sunt suficiente. Pe de altă parte, sunt în pregătire achiziţia de noi materiale sanitare, pentru perioada următoare, pentru a fi cât mai bine pregătiţi, pentru a face faţă acestei situaţii", a precizat Dancă, marți seara, într-o declaraţie de presă susţinută la finele şedinţei.

În acest moment în ţara noastră există 30 de persoane diagnosticate cu coronavirus, iar cinci dintre acestea au fost vindecate. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza