Buzoianu, victimă colaterală în scandalul PSD-PNL

Buzoianu, victimă colaterală în scandalul PSD-PNL
Candidatul independent la primăria Cluj-Napoca, Octavian Buzoianu, a căzut la mijloc între schimburile de replici dintre PSD şi PNL Cluj, în scandalul „asistaţilor".

PNL Cluj-Napoca l-a luat în colimator miercuri şi pe candidatul independent la primăria Cluj, Octavian Buzoianu.

„Ca urmare a informaţiilor lansate de PSD Cluj cu privire la faptul că primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc şi PNL ar folosi persoane asistate social în campania electorală, PNL Cluj-Napoca doreşte să mai facă următoarea precizare: cel mai mare asistat social din municipiul Cluj-Napoca este candidatul PSD Cluj, Octavian Buzoianu. Acesta a primit de la o universitate de stat 1000 de hectare subvenţionate, pe care plateşte 10 lei pe hectar", se arată într-un comunicat de presă al PNL Cluj-Napoca.

ZIUA de CLUJ a solicitat şi o replică din partea candidatului Octavian Buzoianu faţă de aceste afirmaţii. „În primul rând, formularea „candidatul PSD" este improprie, eu sunt candidat independent susținut de o serie de partide, printre care și PSD. Restul sunt interpretări fără valoare și prefer să nu le comentez", a spus Octavian Buzoianu.

Acest subiect al contractului de asociere pe care o firmă, ce-i are ca şi acţionari pe fraţii Buzoianu, îl deţine pentru exploatarea unei suprafeţe de teren a USAMV Cluj, a reapărut în presă imediat după anunţarea candidaturii omului de afaceri la primărie. Într-o emisiune la Realitatea FM Cluj, Octavian Buzoianu a declarat recent că familia sa a investit 5 milioane de euro într-o fermă dezvoltată pe acest teren şi că potrivit contractului, USAMV primeşte o cotă parte din profit în fiecare an.

Comenteaza