Cade Guvernul Orban? Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată luni

Cade Guvernul Orban? Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată luni
| Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Conducerile reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis ca moţiunea de cenzură depusă de PSD să fie dezbătută şi votată luni, într-o şedinţă care va începe la ora 14,00.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Orban „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, semnată de 205 senatori şi deputaţi a fost depusă săptămâna trecută.

 „Moţiunea de cenzură se va vota luni – 31 august! Guvernul Orban trebuie să plece!!!”, a anunțat pe pagina sa de Facebook, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 „Am depus moţiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani. În loc să vină cu soluţii pe care toţi românii le aşteptau, guvernul Orban a devenit factorul agravant al pandemiei. Rezultatul îl vedem cu toţii – au scăpat total de sub control pandemia, au distrus economia şi au prăbuşit nivelul de trai al românilor”, declara la momentul depunerii moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

El a spus că negociază pentru susţinerea moţiunii cu toate formaţiunile parlamentare, mai puţin cu PNL şi PMP.

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a depus, vineri, la sediul CCR, sesizarea referitoare la conflictul juridic de natură constituţională determinat de moţiunea de cenzură. El critica PSD, spunând că e un „partid de piromani care dau foc la ţară”, iar Guvernul este „pompier”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza