Calculul lui Iordache: Referendumul pentru redefinirea familiei, "undeva pe un 10 iunie"

Calculul lui Iordache: Referendumul pentru redefinirea familiei, "undeva pe un 10 iunie"

Fostul ministru al Justiţei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat joi, la un eveniment legat de Referendumul pentru Familie, că referendumul pentru redefinirea familiei ar putea fi organizat în jurul datei de 10 iunie.

"Cred că undeva pe un 10 iunie se va putea organiza referendumul pentru organizarea Constituţiei. Cred ca toate partidele politice responsabile şi toţi vor susţine acest demers de modificare a Constituţiei. Este normal, suntem parte a Uniunii Europene, dar avem propriile tradiţii, suntem pentru modificarea Constitutiei, nu putem nega tradiţia şi eforturile celor 3 milioane de români", a declarat Florin Iordache, prezent la un eveniment organizat de Coaliţia pentru Familie, legat de Referendumul pentru Familie.

Ulterior, acesta a menţionat cum a făcut calculul.

"Noi am spus că vom susţine o iniţiativă de modificare a Constituţiei, azi în final Curtea Constituţională a respins şi aşteptăm ca preşedintele să promulge legea referendumului şi în aceste condiţii Senatul să adopte forma adoptată de Camera şi în ultima duminică din cele 30 de zile se va organiza referendum", a mai declarat Florin Iordache.

Comenteaza