Călian îl răzbună pe Boc: ”Vlădescu a fost corigent la comunicare”

Călian îl răzbună pe Boc: ”Vlădescu a fost corigent la comunicare”
Solidaritatea clujenilor funcționează. Petru Călian l-a atacat pe fostul ministru al Finanțelor Sebastian Vlădescu după ce acesta îl criticase la rândul său pe premierul Emil Boc.
Deputatul PDL de Cluj Petru Călian a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Vlădescu nu a ştiut să comunice şi să explice măsurile de austeritate ale Guvernului şi actele normative cu impact asupra populaţiei, cum ar fi Legea pensiilor, pentru că alta ar fi fost percepţia populaţiei.

"Există acum o foarte bună colaborare cu actualii miniştri, cu Gheorghe Ialomiţianu, de la Finanţe, există o comunicare foarte bună. Fostul ministru Sebastian Vlădescu a fost corigent la comunicare, cu opinia publică şi cu grupurile parlamentare, a fost limitat la această materie din toate punctele de vedere şi l-a costat în cele din urmă. A fost cel mai contestat ministru. Am lucrat cu el în Comisia de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor, unde intra fără să ne salute, nici nu dialoga cu noi. Nu am ştiut să comunicăm măsurile Guvernului, iar pilonul de bază era ministrul Finanţelor. Trebuia să prezentăm mai bine populaţiei care este situaţia", a spus Călian.

Reacția lui Petru Călian vine la o zi după ce Sebastian Vlădescu îl atacase pe premierul Emil Boc. "În ceea ce priveşte capacitatea lui Emil Boc de a înţelege complexitatea economiei româneşti, dificultăţile ei, într-un an de criză, cred că există o limită care e generată de pregătirea domniei sale, de faptul că a fost nevoit să preia economia românească într-un moment de criză. Vorbesc despre o înţelegere limitată într-o perioadă de criză", a declarat Vlădescu la ProTV.

Comenteaza