Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu"

Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă intitulată
Plenul Camerei Deputaţilor a respins, în sesiunea de vot final, cu 162 de voturi "împotrivă", 129 de voturi "pentru" şi 3 abţineri, moţiunea simplă depusă de grupurile PSD şi PNL intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu".

Potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă este adoptată de majoritatea deputaţilor prezenţi, aceasta constituindu-se într-o recomandare pentru Guvern în cazul aprobării.

Camera Deputaţilor a dezbătut, luni, moţiunea simplă depusă de grupurile parlamentare PSD şi PNL intitulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu", în prezenţa ministrului Boagiu.

Deputaţii puterii au criticat moţiunea simplă a USL pe Transporturi, afirmând că demersul este "o demagogie" şi "o batjocură" la adresa poporului, iar reprezentanţii opoziţiei au susţinut că, în timp ce ministrul Boagiu taie panglici, pe şosele au loc adevărate "carnagii" din cauza gropilor.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a prezentat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, în replică la moţiunea USL "Panglicile doamnei ministru Boagiu", o serie de proiecţii despre planurile ministerului pe care îl conduce, inititulată "Panglicile doamnei ministru Boagiu. Povestea adevărată".

"Ţinând cont că, până în acest moment, parlamentarii, toţi colegii, au manifestat interes în momentul în care au văzut cum se desfăşoară sau cum se dezvoltă programul de transport, nu mă aştept la nicio surpriză negativă şi nu am nicio emoţie", a mai spus Boagiu.

 

Comenteaza