Candidaţii la alegerile parlamentare au rât de porc pe afişele din centru FOTO

Candidaţii la alegerile parlamentare au rât de porc pe afişele din centru FOTO
Candidaţii la alegerile parlamentare au rât de porc. Se întâmplă în centrul Clujului, unde pe afişele acestora au fost lipite abţibilduri cu râturi de porc.

Un clujean a semnalat situaţia şi a trimis fotografiile pe adresa ziuadecj.ro. Abţibildurile au două dimensiuni - pentru afişele puse pe stâlpii de electricitate, mai mici, şi pentru afişele de pe stâlpii montaţi special în acest scop.

"Chiar nu mă preocupă ce fac contracandidaţii cu afişele mele", spune unul dintre candidaţii în această situaţie, Daniel Buda (ARD). F"iecare îşi face campanie cum doreşte, n-au decât să murdăreasdcă şi afişele. Sunt obişnuit să dea în mine şi în stânga şi în dreapta. Vreau o campanie a proiectelor. aştet să vină cu proiecte şi nu am pe ce să discut".

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, spune că poliţiştii s-au sesizat din oficiu încă de ieri, după ce au constatat că pe afişele din Piaţa Ştefan cel Mare au fost lipite abţibilduri cu râturi de porc. Legal, este vorba de o contravenţie - distrugerea sau deteriorarea afişelor electorale- iar făptaşii, dacă vor fi prinşi, riscă amenzi între 1.000 şi 2.500 de lei, "cu condiţia ca afişele respective să fie amplasate într-un loc autorizat", spune Bolba.

Comenteaza