Candidații USR-PLUS Cluj după încheierea votului/ Ungureanu: „Suntem convinși că mulți clujeni au pus ștampila pe noi”

Candidații USR-PLUS Cluj după încheierea votului/ Ungureanu: „Suntem convinși că mulți clujeni au pus ștampila pe noi”
| Foto: captură video

Candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca, Emanuel Ungureanu, și Cătălin Sălăgean, care candidează pentru șefia Consiliului Județean Cluj, le-au mulțumit clujenilor care au ieșit la vot.

Emanuel Ungureanu și-a felicitat colegii care au muncit la campania electorală.

„Îi felicit pe toți clujenii care au veni la vot. A fost puterea lor să arate că vor un cluj european care să se dezvolte și în cartiere și în zonele unde este foarte mult de lucru. Vreau să îi felicit și pe colegii mei din USR-PLUS care au muncit foarte mult în această campanie.

De asemenea, pe colegii mei foarte curajoși care și-au asumat o candidatură. Un lucru deloc simplu într-o societata în care puțin peste 40% din electorat vine la vot. Suntem generația tânără care reprezintă speranța și încrederea”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Candidatul alianței USR-PLUS pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca a mai spus că încă nu sunt disponibile rezultatele, dar este convins că mulți clujeni au pus ștampila pe candidații alianței.

Cătălin Sălăgean a vorbit și despre Nicușor Dan, care conduce în sondajele pentru primăria Capitalei.

„Vreau să vă spun că mă bucur pentru rezultatul de la București. Îl cunosc pe Nicușor încă din 2016. Am crezut întotdeanua în el. USR-PLUS a demonstrat la București că putem învinge sitemul. Și lucrul ăsta se poate întâmpăla și la Cluj.

Sunt convins că vom produce o breșă în vechiul sistem și veți vedea administrația locală cu totul alți ochi când USR-PLUS va avea reprezentanță în aceste instituții”, a declarat Cătălin Sălăgean.

Comenteaza