Candidează Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din partea PNL? Ce spune Rareș Bogdan

Candidează Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din partea PNL? Ce spune Rareș Bogdan

Candidatura secretarului general adjunct al NATO la prezidențialele din 2024 este tot mai discutată în spațiul public. Mircea Geoană nu și-a anunțat intenția în mod oficial până acum și nici nu se știe dacă o va face independent sau din partea unui partid.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a exclus, duminică seară, scenariul în care Mircea Geoană ar putea fi candidatul PNL la alegerile prezidenţiale. 

„Exclus. E un e un scenariu tip bombiţă, aruncat doar pentru... tip petardă, strict pentru frumuseţea discuţiilor. Exclus domnul Geoană a fost candidatul PSD. Noi ne-am bătut cu domnul Geoană prin jumătate din partid şi e exclus ca domnul Geoană să fie candidatul PNL la preşedinţia României. Al PSD nu ştiu”, a declarat Rareş Bogdan, duminică seară, la Prima News, întrebat dacă Mircea Geoană va fi candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Europarlamentarul a subliniat că PNL va avea candidat din interiorul partidului la alegerile prezidenţiale.
 
”Nu mă interesează pe mine ce face domnul  Geoană. Felicitări pentru ce face la NATO. Foarte bine. Eu vă spun un singur lucru: PNL nu va avea candidat din afara partidului, va avea candidat din interiorul partidului, pe preşedintele partidului”, a mai spus liberalul.

Comenteaza