Carmen Iohannis a mers singură la vot, la secţia la care în anii anteriori vota cu soţul ei - VIDEO

Carmen Iohannis a mers singură la vot, la secţia la care în anii anteriori vota cu soţul ei - VIDEO
Carmen Iohannis a mers singură la urne, la secţia la care în anii anteriori vota alături de soţul ei, Klaus Iohannis, ea declarând că a votat pentru continuarea proiectelor în Sibiu.

Carmen Iohannis a votat la secţia la care, în anii anteriori, vota alături de Klaus Iohannis, deşi surse locale spuneau dimineaţă că ea va fi însoţită de preşedinte.

Întrebată pentru ce a votat, Carmen Iohannis a răspuns: "Am votat pentru continuarea proiectelor în Sibiu, pentru ca oraşul nostru să fie cel mai frumos şi cel mai dorit din lume".

De asemenea, întrebată dacă are emoţii pentru finul familiei Iohannis, Paul Porr, candidat la Consiliul Judeţean Sibiu, Carmen Iohannis a zâmbit şi a refuzat să răspundă.

Alegerile locale din Sibiu marchează două premiere: sunt primele alegeri după 16 ani la care nu participă Klaus Iohannis, devenit preşedintele României la jumătatea celui de-al patrulea mandat. De asemenea, şi Consiliul Judeţean Sibiu a rămas pentru prima dată după Revoluţie fără preşedinte, după ce mandatul lui Ioan Cindrea a expirat înainte de termen în urma unei hotărâri definitive de arestare cu suspendare pentru conflict de interese.

 

Comenteaza