Cât de importante sunt alegerile europarlamentare de anul acesta. Boc: „Europa anului 2030 va fi o copie la indigo a votului din 9 iunie”

Cât de importante sunt alegerile europarlamentare de anul acesta. Boc: „Europa anului 2030 va fi o copie la indigo a votului din 9 iunie”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a tras un semnal de alarmă în legătură cu importanța alegerilor pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024.

Declarațiile lui Boc au fost făcute, joi, cu ocazia vizitei la primăria Cluj-Napoca a delegației Comisiei de Dezvoltare Regională din Parlamentul European.

România este în fața unui examen uriaș, în luna iunie a acestui an, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European. Europa își scrie viitorul în 9 iunie 2024. Ce fel de Europă vom avea după 9 iunie este extrem de important pentru fiecare cetățean al UE. În această campanie electorală care va urma avem obligația, fiecare dintre noi, să vorbim despre benficiile pe care UE le aduce în fiecare colț al Europei. Europa anului 2030 va fi o copie la indigo a votului din 9 iunie. Cum spunem noi românii: cum îți așterni, așa dormi. 

Vrem să avem o Europă care să garanteze, în continuare, pacea, accesul la prosperitate și democrație pentru fiecare cetățean al UE? pentru asta avem nevoie de o puternică majoritate pro-europeană în PE. Alternativa o avem la Est. Acolo este război. Avem și 50 de ani de comunism pe care îi putem compara cu ce avem acum. Toți care avem o voce, nu ezitați să o folosiți. Viitorul Europei depinde de votul fiecăruia dintre noi.

Europa va avea mai provocări în față. Politica de coeziune este foarte importantă. Mesajul meu este acela de a face auzită vocea noastră în fiecare colț al Europei despre beneficiile și importanța politicii de coeziune, care arată rezultate concrete. Centura Metropolitană din Cluj se face cu bani europeni. Școlile și parcurile au fost modernizate cu bani europeni. Pentru noi este o mândrie să vorbim de acești bani europeni care au venit la Cluj”, a afirmat primarul Clujului.

Comenteaza